Suzejte spuštena zalogaj za usne s osnovnom bojom zatamnjena usna za usne za usne duge trajne i vodootporne prirodne baze tekući ruž za ruž za pamćenje
  • Obnovljeno

Suzejte spuštena zalogaj za usne s osnovnom bojom zatamnjena usna za usne za usne duge trajne i vodootporne

KM 5.00

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Odustana boja za usne s osnovnom bojom zatamnjena za usne za usne dugotrajna i vodootporna prirodna baza tekuća ruž za ruke bez štapa za usne - Karakteristike : A za cjelodnevnu make za usne : Održavajte usne s našim oguljenjem Sjajni komplet za usne! Naš sjaj za usne sadrži probojnu formulu sa visokim intenzitetom u boji pigmenata koji mrlje usne Boja postaje glatka i trajat će cijeli dan. Odvedite ga pet minuta ujutro i dat će vam dugotrajne prekrasne usne.
Kada se učini ispravno, neće biti lako da li je to vježbanje, plivanje, jelo, ljubljenje. Budući da ima dobru vodootpornu funkciju, ne boji se mrziti svoju šminku.
Za razliku od bilo kakvog sjaja za usne koje smo koristili prije, ovaj novi sjaj za ulju za usne zaista je zabavno oguliti. Nakon desetina sekundi primjene, sjaj za usne učvrstit će se u sloj filma, prskati neki aktivator, može se lako isključiti, pokazujući vrlo punu boju usana.
Boja sjaja za usne neće pjevati šalice, odjeću itd . Delikatna makeup usana koja će trajati cijeli dan.