bvgfsahne chrome zračni jastuk za nokte u prahu za nokte holografski nokti prah sa ogledalom efektom
  • Obnovljeno

bvgfsahne chrome zračni jastuk za nokte u prahu za nokte holografski nokti prah sa ogledalom efektom

KM 1.67

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Imajte na umu, ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavca Očekivana isporuka je 10-15 dana. Hromirani prašak za nokte u prahu za nokte Holografski nokti prah sa ogledalom efektom - Značajka :
Dizajn je nadograđen, uređaj za vazdušni jastuk prikladniji je za upotrebu.Vario boje za izbor.
boja će se mijenjati svjetlom prema različitim uglovima za gledanje ili primarnim bojama. Različite primarne boje proizvest će različite stvarne efekte.
Ove različite boje hromiranog čarobnog praška za nokte mogu udovoljiti svim potrebama vaših noktiju. U usporedbi s običnim prahom noktima, ovaj holografski u boji za nokte ima veći sjaj nakon upotrebe. Nije potrebna posebna umjetnička vještina za nokte, a nema potrebe za brigom zbog toga što ne može uspješno primijeniti prah na Nokti. Samostalno spužva za spužvu može se prirodno nanositi na nokte na nokte, a može se izliječiti sa ultraljubičastom lampom da bi se dobio savršen efekt noktiju.
Novi dizajn praškasti za nokte : za razliku od tradicionalnog praha za nokte, za koji zahtijeva četke Primjena, naši prah za nokte je u jednom dizajnu, vrlo lagan i jednostavan za nošenje sa.