Senzorna stimulacija Art Set Crtanje zanatskog kompleta za djecu dječji crtanje za obrtni komplet sa senzornim stimulacijskim umjetničkim zalihama u redu
  • Obnovljeno

Senzorna stimulacija Art Set Crtanje zanatskog kompleta za djecu dječji crtanje za obrtni komplet sa

KM 2.67

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Molimo Vas, primijetito da je ovaj artikl prodat od Joybuy Marketplace Opis : Naši zanatski komplet za crtanje, savršena umjetnička igračka za djecu da oslobode njihovu kreativnost i razviju Bitne veštine. Ovaj komplet dizajniran je za unapređenje koncentracije, percepcije, promatranja, praktičnih sposobnosti i mašte kod djece. Sa širokim brojem bogatih naljepnica i zakrpa, mogu stvoriti različite modne stilove u svom imaginarnom svijetu.
Knjiga aktivnosti naljepnica uključena u ovaj komplet nudi mnoštvo odjeća i stilova za djecu. ne samo da im to omogućava izražavanje svoje kreativnosti, ali pomaže im da nauče prepoznavanje boja i promovira upotrebu finih motoričkih sposobnosti i koordinacije ruku.
Naš Crtanje zanatske komplet pruža angažovanje osjetljivog iskustva za djecu, poticanje njihovih čula i jačaju svoju kreativnost. Stvaranjem šarene i teksturirane umjetničke radove, mogu istražiti svoju maštu i izraziti umjetničko.
Ovaj komplet poboljšava spretnost i koordinaciju ruku, poboljšavajući fine motoričke sposobnosti kod djece.