Etereauty Conlofane Wrap Mil Debljina celofane Wrap RollFlake ukrašene celofanske torbe za omotavanje poklona košara umjetnost i zanati
  • Obnovljeno

Etereauty Conlofane Wrap Mil Debljina celofane Wrap RollFlake ukrašene celofanske torbe za omotavanje

KM 1.00

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis
r Naš celofanski omot valjak savršen je za bilo koje prilike kako bi napravili bilo koji pokloni lijepim, debljina 3 mil pruža bolju trajnost od ostalih 1 mil opcija tržišta. Sa božićnim snježnim pahuljicama ispisanim dizajnom, jedinstvenim i nježnim. Koristite ga za omotajte košare, kao celofanske poklon vrećice, kutije, okvire za slike, boce vina, cvijeće, kolačići, bomboni, umjetnost 40 x 3000 cm (napola preklopljena veličina). - Naš celofanski omot presavijen je na pola, a zatim se otkotrljao i isporučuje se u širinu od 40cm, a može se proširiti na širinu od 80 cm da bi se zadovoljile veće potrebe ambalaže predmeta. - Može se smanjiti na bilo koju željenu dužinu kako bi se zadovoljila vaši zahtjevi, za dobivanje više omotavanja za manje vremena!
r. - Debljina 3 mil pruža bolju izdržljivost i nudi dodatnu podršku košare, poslasticama i vinima! Dajući vam mir uma na svim upotrebima zamotavanja. - Odlično je za čuvanje vlage i prljavštine. Takođe držite hranu i poslate svježe i čiste.