Raspon papir za filter za ulje za napajanje Praktični papir koji apsorbira ulje
  • Obnovljeno

Raspon papir za filter za ulje za napajanje Praktični papir koji apsorbira ulje

KM 0.67

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis
Ovaj artikal je a doseg papira za ulje kapuljača ,. Odabrane premium netkane tkanine materijala, lagana i tako prenosiva, sigurna i. Napravljen je odlične izrade, izgledajući fenomenalno i. Ima jednostavan dizajn, ali vrlo praktičan u upotrebi. Pogodno za dom, restoran ili upotrebu hotela. funkcije
. -Kolor : bijela
. -Materijal : netkane tkanine
. -Size : oko 1000. - Sprečiti masnu bakteriju da uzgajaju, čistu i higijenu. - Usisna i ispušna funkcija napajanja neće biti ometana. - Dajte vam čistu i urednu kuhinjsku okruženje. - Sa filtrijskom membranom kapuljača samo potrebno je zamijeniti samo. Redovno, kapuljač može održati čist dugo, rezanje. Površina je čista i uredna. - prenosiva i lagana, jednostavna za nošenje.
Sprečavanje masne bakterije za uzgoj, čistiju i higijenski . Usisna i ispušna funkcija raspona kapuljača neće se ometati . dajte vam čistu i urednu kuhinjsku okruženje . sa Filmska membrana kapuljača, potrebno je redovito zamijeniti samo, kapuljač za raspon može održavati čišćenje duže vrijeme, površina za rezanje je čista i uredna .