Električno željezo veliko željezo Prijenosni ručni ručni električni gvožđe Kompaktni stroj za glačanje pare za odjeću Dorms EU
  • Obnovljeno

Električno željezo veliko željezo Prijenosni ručni ručni električni gvožđe Kompaktni stroj za glačanje

KM 2.00

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis : Naši mini par za parobrod, savršen putnički suputnik za odjeću bez bora bilo kada, bilo gdje Bilo da ste na odmoru ili poslovnom putovanju, ovaj prenosivi pegla za pare je dizajnirana da drži vašu odjeću koja izgleda i oštrice.
koji sadrži ne-štapiću SOLEPLEPLE, naš mini gvožđe za parobrod provodi vrućinu brzo i ravnomjerno, osiguravajući glatko klizanje tkanina i efikasno uklanjanje bora. Keramički premaz dodaje izdržljivost i pruža bolju zaštitu za vašu odjeću, tako da možete s povjerenjem.
Odlična parija proizvedena od našem mini željezo za parno pare ima snažnu prodornu snagu, lako omekšavajući vlakna i uklanjanje tvrdoglavih nabora. Pozdravi se onim peskim borevima koje uništavaju odjeću! Sa ovim moćnim peglam za parobrod, bez napora možete postići rezultate profesionalnog izgleda.
Dizajnirani sa pogodnostima, našim mini gvožđem za parno pare sadrži sklopivi dizajn ručice koji omogućava jednostavno skladištenje. Također nudi fleksibilno prebacivanje od 180 °, dajući vam fleksibilnost da biste željeli željezni odjeću u bilo kojem položaju.
Pogodno za sve tkanine, naš mini željezo za parno pare svest je i može se rukovati s lakoćom. Od njenih svilenih bluza za čvrste traper traperice, ova pegla za parobrod ostavit će vašu odjeću koja izgleda izgled.