JXZOM Uskršnji vijenac za ukrase u prednjim vratima, umjetni zečji vijenac Uskršnji zečji vijenac zec s proljetnim vijencem za home Window Wall Uskrsni dekor
  • Obnovljeno

JXZOM Uskršnji vijenac za ukrase u prednjim vratima, umjetni zečji vijenac Uskršnji zečji vijenac zec

KM 0.33

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Uskršnji vijenac za ukrase u prednjim vratima, umjetni zečići vijenac Uskrs zečje vijenac zeko s proljetnim vijencem za home prozori zid uskršnji dekor Specifikacije :
. Materijal : ABS
. Količina : 1
. Funkcija : Dekoracija
. Pogodno za : zabavu, božić
. Veličina : 45 cm / 17,72 inča
. Sadržaj paketa
. 1 kom Garlands
. Napomena :
. Molim vas, shvatite da postoji odstupanje od 1-2 cm. Zbog osvjetljenja i monitora, postoji mala razlika između slike i stvarne stavke. Ako proizvod ima kvalitetni probleme, slobodno nas kontaktirajte, a mi ćemo vam pomoći da problem riješite što je brže moguće. Visokokvalitetni materijal : vijenac je izrađen od sigurnog, okolišnog i netoksičnog ABS-a. Lagana je težina, lijepa izgled, za višekratnu upotrebu, a nije lako raspadati . Izvrsna izrada : svaki venac izrađen je rukom i mašinom. Ponekad ukrasi mogu pasti, ali ne utječe na ukupnu ljepotu i može se lako vratiti. Prekrasan izgled : uskršnji izgled, karirani otisak, umjetni listovi, ukras mrkve, puni vitalnosti i vitalnosti.