Halloween zastava za povlačenje ukrasa za ukrašavanje netkane zastava za povlačenje zabave Ghostn
  • Obnovljeno

Halloween zastava za povlačenje ukrasa za ukrašavanje netkane zastava za povlačenje zabave Ghostn

KM 3.33

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Zastava za halloween Zastava Non tkana zastava Povlačenje partijskih ukrasa Ghostn House Read Viseće ukrase zastava
Karakteristike : Paket uključuje : 1 set za zastavu Halloween Party Pout za povučene konopce - visokokvalitetni materijali : zastava Halloween je napravljena visokokvalitetnih papirnih karata i izdržljiv je Preporučuje se da se zastavu drži dalje od oštrih predmeta i plamenu na zastavu da se zapali. Nakon zabave možete ga staviti u kesicu za pohranu i sačekajte sljedeću godinu : To je krvava crvena tema i zastrašujuća atmosfera za slavljenje vašeg zalaska kućne i zatvorene zabave za obrtničke torbe . Možete ih slobodno kombinirati za stvaranje ugodne atmosfere Halloween, lako se sastavlja i ponovo sakupi : lako se sastavlja bez znanja ili alata. Možete i nazvati svoje prijatelje i neku djecu da to učinite sami.
zastrašujući dizajn : Ove zastavice za Noć vještica uglavnom su dizajnirane s mačkom, šišmišem, kosturom i drugim i ostalim sa hororom u potpunosti i u potpunosti u potpunosti strašnu atmosferu i omogućavamo se Užas Halloween-a - zastrašujući dizajn : ove zastavice za Noć vještica uglavnom su dizajnirane s mačkom, šišmišem, kosturom i drugim i ostale su podudaraju sa horor kopijama i omogućavaju da osjetite horor Halloween-a - Halloween Party Decoration Baner : Baner za zastavu trokuta za Noć vještica može se primijeniti za Noć vještica, tematske zabave i druge sretne prilike, a lako se objesiti na vrtu, zidu ili baru za dodavanje više misterije, što je pogodno za unutarnju i vanjsku upotrebu
< BR> Boja : Kao na slici materijala : netkana tkanina
Veličina banera : Kao što je prikazano duljina : 4,5 m, dobit ćete : 1 × String za zastavu Halloween, ukrasite svoju sobu na Noć vještica stvoriti tamnu atmosferu.