Air Fryer silikonski lonac silikonski zračni friš na liniju za višekratnu upotrebu netaknuta zraka Fryer silikonska košarica lonac otporan na toplinu zračni pršom pećnicom za pećnicu Zamjena za pećnicu
  • Obnovljeno

Air Fryer silikonski lonac silikonski zračni friš na liniju za višekratnu upotrebu netaknuta zraka Fryer

KM 1.33

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Popis dijelova :
2 × zračni friz silikonski lonac
Istakni oblik :
[siguran i otporan na toplinu] Naš zračni friš-lonac izrađen je od visokokvalitetnog silikonskog materijala, netoksične , bez ukusa, sigurnog i pouzdanog, s velikom otpornošću na toplinu
[Ponovno] Ova košarica je za višekratnu košaru, neće se deformirati ili oštetiti nakon upotrebe i izbjegavati prosipanje hrane kada se koristi.
[ne-palica] Silikonska obloga ima podignut dizajn ivica za zaštitu zida za prženje i sprečavati da se hrana za strpljenje, pogodne za kvadratne i okrugle zračne friteze.
[brz Cook Food] Jedinstveni 3 D filter za filtriranje ulja može ravnomjerno distribuirati toplinu, omogućavajući da se hrana kuha u kraćem vremenu.
[široko korištenje] Pogodno je za hladnjak, mikrovalnu pećnicu i perilicu posuđa koristiti se sigurno, štedeći vrijeme i trud. Upotrijebite ga da se zrak drže dalje od ostataka hrane, masti i grime bez utjecaja na život zračnog friteza.