Rukonski ručni ručni ručni ručni ručni ručni kućni pečenje od nehrđajućeg čelika
  • Obnovljeno

Rukonski ručni ručni ručni ručni ručni ručni kućni pečenje od nehrđajućeg čelika

KM 1.00

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

10 "Silikonski ručni ručni kućni kućni kuhinjski alat za pečenje jaja - Karakteristike :
Izdržljiv materijal : Jajač jaja izrađen je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika i silikona, što ga čini izdržljivim i dugotrajnim
Ručni rad : Jajač je dizajniran za ručno upravljanje, što znači da vam ne trebaju električnu energiju ili baterije za korištenje. To ga čini idealnim za upotrebu u bilo kojoj kuhinji, bez obzira gdje se nalazite.
: Jajač jaja je vrlo jednostavan za upotrebu. Jednostavno postavite bačva u posudu sa sastojcima i okrenite ručicu da biste započeli miješanje.
Svestrani : Bejter jaja može se koristiti za razne kuhinjske zadatke, uključujući jaja za kuhanje , tijesto za miješanje. To ga čini svestranim alatom koji se može koristiti u raznim receptima.
Lako za čišćenje : Jajač jaja je lako čišćenje i može se oprati u sudoperu ili suđa. Osigurava da neće korude, čak i nakon ponovljenih pranja.
10 "silikonski ručni kućni kućni kuharski pečenje jaja šhaka od materijala : silika gel - boja : kao prikaz slike, ( Zbog razlike između različitih monitora, slika može imati blagu razliku u boji.