Sklopivi torba za pohranu Prijenosna torba za crtanje sklopiva košarkaška torba ruksak vodootporni Oxford krpa prenosiv
  • Obnovljeno

Sklopivi torba za pohranu Prijenosna torba za crtanje sklopiva košarkaška torba ruksak vodootporni Oxford

KM 6.50

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Molimo Vas, primijetito da ovaj predmet prodaje Manshan mreža iz Joybuy Marketplacea Opis : Naš svestrani i praktični ruksak za vaše svakodnevne avanture. Ovaj prenosni i sklopivi ruksak dizajniran je tako da se lako pohranjuje i prevozi u bilo kojem trenutku. Napravljen od trošetne i vodootpornog Oxford tkanine, osigurava da vaše stvari ostanu suve čak i na kišnim danima. Ne treba se brinuti za ogrebotine, suze ili curenja jer je ova torba izgrađena da traje.
sa velikim kapacitetom, naš ruksak nudi dovoljno prostora za sve vaše bitne stvari. Dizajn više džepa omogućava vam prikladno čuvati stavke kao što su knjige, mobilni telefoni, sklopivi kišobrani, obuća, boce za vodu, tablete, odjeću i još mnogo toga. Višeslojna struktura omogućava vam da bez napora odvojite suve i vlažne predmete. Dizajn za crtanje osigurava jednostavno otvaranje i zatvaranje torbe.
Ovaj ruksak pogodan je i za muškarce i žene i mogu se koristiti u različitim aktivnostima kao što su dnevni izlet, kamp izleti, avanture za plivanje i još mnogo toga .