Dječja ljetna plaža šešira za sunčanje sunčana šešir prozračna ribolov šešir zečje pokriveno za dječake djevojaka
  • Obnovljeno

Dječja ljetna plaža šešira za sunčanje sunčana šešir prozračna ribolov šešir zečje pokriveno za dječake

KM 8.00

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis
Sunčani šešir izrađen je od pamučnog materijala prilagođen koži. Udoban i prozračan dizajn. Dolazi sa širokim obodom kako bi zaštitili lice i vrat iz štetnih UV zraka. Sunčani šešir je odličan za aktivnosti na otvorenom i sport poput planinarenja, kampiranja, ribolova, odmora ili svakodnevnog nošenja. funkcije
. - Boja : ružičasta. - Materijal : pamuk. - Veličina : 52x30x6. - Ovaj kapu za sunčanje na otvorenom izrađen je od materijala za udobnu i izdržljivu upotrebu. - Zaštita od sunca čini vašoj djeci šarmantnijim i divnijim ljetima!
. - Širok veliki disketni špet pruža savršenu hladovinu za vaše lice, pomoć u zaštiti od sunca štetnih zraka. Držite zdravi zauvijek!
. - Ovi šeširi su savršeni proljetni, ljetni i jesen dodatak, rade s bilo kojom odjećom. - Modni dizajn pokazuje vašu djecu ličnosti. Ovaj kapu za sunčanje na otvorenom izrađen je od materijala za udobnu i izdržljivu upotrebu. Zaštita od sunca čini vašoj djeci šarmantniji i divniji ljeti! Širok veliki disketni rubni šešir pruža savršenu hladovinu prema vašem licu, pomažu u zaštiti od sunca štetnih zraka.