Viseći coaster u obliku cvijeća izoliran za vruće piće protiv skaliranja PVC čaše za držač čaše sa visećim toplinom za pohranu
  • Obnovljeno

Viseći coaster u obliku cvijeća izoliran za vruće piće protiv skaliranja PVC čaše za držač čaše sa visećim

KM 0.33

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Molimo Vas, primijetito da je ovaj artikl prodao dišta s joybuy tržišta Opis : Naši izolirani coaster, savršen dodatak vašem domu ili uredu! Napravljen od visokokvalitetnog PVC materijala, ovaj coaster nije samo izdržljiv i otporan na habanje, već i ekološki prihvatljiv.
Unlike other coasters, it is mold-resistant, easy to clean, and waterproof, ensuring that it stays in pristine condition for a long time. Trodimenzionalni cvjetni uzorak ne samo dodaje dodir elegancije, ali također pruža dodatno trenje da se spriječi klizanje.
To nije samo podmetač; To je elegantan ukras tablice koji će poboljšati ljepotu bilo kojeg prostora. Bilo da ste u kuhinji, kancelariji, blagovaonici, spavaonici, zabavi, kafiću, hotelu ili restoranu, ovaj coaster je dovoljno svestran da odgovara bilo kojoj postavci.
Objesite ga za pohranu ili ga koristite kao toplotni izolacijsku ploču kako biste zaštitili svoje površine od važeće. Sa svojim visokim temperaturnim otporom i fleksibilnim materijalom koji se ne deformišu, ovaj podrum je savršen za kuću i profesionalnu upotrebu.