Željezni viseći bank bank vešalica za vešanje košara lanac
  • Obnovljeno

Željezni viseći bank bank vešalica za vešanje košara lanac

KM 2.33

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis
Ovo je viseći lanac. materijala, izdržljive za upotrebu. Lanac kuke je zgodan za upotrebu u zatvorenom i na otvorenom. I možete ga brzo instalirati. Viseći lanac pogodan je za viseće hranilice za ptice, kuće za ptice, biljne košare, saksije, fenjera, fenjera, fenjera, zidaju, ukrase itd. funkcije
. - Boja : crna
. - Materijal : željezo. - Veličina : 24.00x1,00x1,00 cm / 9,43x0,39x0,39 u. - Konstruirajte premium materijalom za izdržljivu upotrebu. - Savršeno za druženje na dnevnom boravku, spavaću sobu, kupatilo, dječji vrtić, prozori ili zatvoreni vrt. - Pogodno za vješanje dovodnika ptica, sadnica, fenjera, ornamenta, zvuka vjetra i itd. - Može se dati kao poklon vašoj porodici i prijatelju. - Dekorativni lanac je obojen crno, sve što se savršeno podudara savršeno je. Uljepšajte svoje životno okruženje sa klasičnim i bezvremenskim dizajnom.
Konstrukcija vrhunskog materijala za izdržljivu upotrebu . savršeno za viseće u dnevnom boravku, spavaću sobu, kupatilo, dječji vrtić, prozori ili zatvoreni vrt, Sadnica, fenjer, ornament, zvuk vjetra i itd.