Eyeliner Crna gel za uklanjanje eyeliner Ltra tinta za tekući eyeliner Liner Nered Ne tečno dugotrajno šminka dugowebyeyner šminka ljepote crno
  • Obnovljeno

Eyeliner Crna gel za uklanjanje eyeliner Ltra tinta za tekući eyeliner Liner Nered Ne tečno dugotrajno

KM 0.67

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Oči olovke za tečnost, bez uklanjanja nereda, dugoweb tečni kapka šminke ltra crna gel eyeliner, dugotrajna zaštitna kozmetička šminka
karakteristika : VODE VODE : Sjaj, znoj, i suze, naša ultra voda Protvaran Eyeliner gel dizajniran je da se za vas ostavi cijeli dan Za razliku od ostalih tekućih treneri, naši no-mudljični eyeliner može se primijeniti i na poboljšanje vodene linije.
Easy Aplikacija : Sadrži fini precizni vršak aplikatora, ovo je savršen bat Eyeliner za stvaranje krila. Za bilo šta od tanke, precizne drame, ovaj gel crni eyeliner ima vas pokriveno.
Intense crni pigment : Naš vrlo pigmentirani gel eyeliner nudi intenzivne isplate boja za krajnje boli izgled. Nakon nanošenja brzo se suši u neprozirnu crnu crnu s blago sjajnim vinilnim finišom.
Long Wear Formula : Naš brzo sušenje crnog eyeliner formulira se za produženo dugoročno trošenje. Ovo je savršen vodootporni gel eyeliner koji će vam pomoći da postignete pojačanje očiju koji će trajati cijeli dan.