Nova preša i idite automobili dinosaura navijači za djecu za božićne čarape
  • Obnovljeno

Nova preša i idite automobili dinosaura navijači za djecu za božićne čarape

KM 17.50

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Molimo Vas, primijetito da je ovaj artikl prodao Kebibuenlaite iz Joybuy Marketplacea Press and Go Dinosaur automobili Dinosaur Wither Up Igračke za dječake Božićne čarape za boksenike Dinosaur Party isporuke - samo povucite nazad ili pritisnite ga da biste automatski unijeli, nije potrebna baterija ili punjenje, igrač za igranje od trenja može se kretati na raznim zapisima, to je savršena igračka za dječake ili djecu savršena 1-3 dječaka Djevojka ili beba.
Zgrada roditelja i djece : Djeca, roditelji ili bake i bake provest će dobro porodično vrijeme na automobilu igračaka za bebe Dinosaur, to je i najbolji izbor za izgradnju mosta prijateljstva između djece.
Sef Materijal i poklon kutija : Naše igračka igračka za bebe izrađena je od izdržljive plastike, što osigurava djecu i lako je prevoziti.
Zanimljivo učenje i intelektualni razvoj : kombinacija raznih dinosaura i dinosaura Auto potiče djecu maštu, prianjanje i koordinaciju ruku. Vrlo je pogodan za učenje boja i više informacija o dinosaurima igrajući se sa dinosaura automobilskim igračkama.