Gecheer BT Digital Election Election Instrument punjivi podržava tonove podesive osjetljivosti na dah Vanjski telefon ili priključak aplikacije za zvučnike
  • Obnovljeno

Gecheer BT Digital Election Election Instrument punjivi podržava tonove podesive osjetljivosti na dah

KM 0.67

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Imajte na umu, ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavca Očekivana isporuka je 10-15 dana. Ovo je digitalni elektronski instrument vjetra sa 10 vrsta profesionalnog tona za zadovoljavanje različitih potreba. Podržava vanjske slušalice ili govornika da se tiho vježbaju bez uznemiravanja susjeda. Također se može povezati s aplikacijom za mobilne telefone za proširenje beskonačnog zvuka. Ali multifunkcionalno, može se široko koristiti kod kuće ili na mnogim drugim mjestima. Karakteristike :
. BT digitalni elektronski instrument vjetra može se povezati s aplikacijom za mobilne telefone kako bi proširila beskonačan zvuk. Podržava 10 vrsta tona, 3 vrste osjetljivosti na dah, transponiraju funkciju, podesiva oktave; Podržava vanjske slušalice ili zvučnika. Ugrađena litijumska baterija od 800m Ah za snažnu izdržljivost, lako se napuniti putem DC 5 V USB sučelja. Materijal za zaštitu okoliša, čvrst, izdržljiv uspon sljed, više kao ljudska usta, poboljšavajući udobnost igranja.