Satenski jastučnici Standardni set jastuka za kosu i kožu satenski jastuk paket
  • Obnovljeno

Satenski jastučnici Standardni set jastuka za kosu i kožu satenski jastuk paket

KM 4.00

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Satenski jastučnici Standardni set od 2 jastuka za kosu i kožu 20x26 inča Satin Jastuk 2 pakovanja - Podignite svoj ljepotirni mir : ovaj 100% poliester satenski jastučnici ostavljaju osjetljivu kosu na licu od ogrebotina, nabora i tegljača, pomažući u smanjenju podijeljenih krajeva i osiguravanje noći restorativnog spavanja ljepote
Ostavite kožu hidrirano : Doživite sljedeću generaciju revolucionarne tkanine, visoko napredne satenske tkanine. Dok drugi materijali mogu tegliti na folikulima kose i skinuti kožu prirodne, važne ulje, satena nije tako sušenje kao pamuk. Saten je poput božice za vašu kožu. Vaša koža prirodnih, važnih ulja, satena nije tako sušenje kao pamuk. Saten je poput bogu za vašu kožu.
Svježi i moderan izraz : CRISH, čak i teksturirani satenski jastučnici su meki i izdržljivi, koji imaju dobar noćni san. Izdržljiviji od svilenih jastučnika, koji treba profesionalnu njegu. Okrenite satenski jastuk iznutra, stavite ga u mrežnu torbu za pranje rublja i operite blagim deterdžentom.