Skladište četkica za šminku BO stupi rotirajući kozmetički organizator s prozirnim poklopcem za stol
  • Obnovljeno

Skladište četkica za šminku BO stupi rotirajući kozmetički organizator s prozirnim poklopcem za stol

KM 8.90

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis
Jeste li uznemireni svojim neurednim četkicama za šminkanje? Tražite li praktični nosač četkica za šminku koji može organizatoru vaše šminkere? Ako je odgovor da, trebali biste pogledati naš proizvod. Okvir odjeljka može vam pomoći da klasificirate svoje različite četke za šminkanje. funkcije
. -Kolor : bijela
. -Materijal : PP, kućni ljubimac
. Držač kozmetičkih četkica izrađen je od premium materijala, koji se ne može slomiti, osiguravajući dugotrajnu upotrebu. Kutija za četkice za šminku ima čist poklopac koji vam omogućava da jasno vidite kozmetiku koju ste održali. Uz rotirajuću bazu, prelazite na svoj omiljeni kut za praktičnu upotrebu i prekrasan položaj. Ova kutija za odlaganje pogodna je za pohranu olovke, četkice za šminku, oštrice, male predmete, što je vrlo praktično i zgodno. Rotirajuća kutija za odlaganje četkica za šminkanje ima širok spektar aplikacija, poput je dom, ured i škola.
Držač kozmetičkih četkica izrađen je od premium materijala, osiguravajući dugotrajnu upotrebu četkica za šminku, držač četkica za šminke, šminke, spremište četkica za šminku, kutija za četkicu za šminku, kutija za odlaganje šminke, šminka, šminka Kontejner za odlaganje četke, držač za odštetu četkica za šminku, organizator kozmetičke četke, kutija za kozmetičke četke.