Čarape za bombone Personalizirani kamin Čarapa Božić ukrasi za kućne kućne i zabavne opreme za dečji dečji dekor porodice dekor
  • Obnovljeno

Čarape za bombone Personalizirani kamin Čarapa Božić ukrasi za kućne kućne i zabavne opreme za dečji

KM 7.00

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikal prodaje iz veselje na tržištu Joybuy Pokloni bombona Personalizirani kamin Čarapa i zabavni dodatak za djecu Porodični odmor Dječji dekor - Karakteristike :
Jedinstveni dizajn : Klasični dizajn Dodajte tople i luksuzne dodirne dekora - to je savršeno uređenje za odmor, dođite i uzmite svoju jedinstvenu božićnu čarapu!
Božićne ukrase tradicija - volimo Božić i volimo ukrašavanje u ovom posebnom dan. Ove božićne čarape bit će savršeno ispred vašeg kamina, božićnog drveća i dječje spavaće sobe u ovoj godišnjem sezonu! Hajde da napravimo našu božićnu božić.
Velike božićne čarape imaju dovoljno prostora za male poklone, slatkiše, čokolade, male poklone, poklon kartice, punila, igračke, božićne ukrase i više božićnih čarapa za Božić za Božić Odmorsko uređenje. Dolazi sa čvrstim visinama koja se lako vise na kaminima, mantelima, zidovima, ulaznim vratima, ogradama, sobama ili uredima za tradicionalni i klasični izgled.