Plišani sklopiva dječja fotelja naslona za naslonu u sklopivoj djeci kauč slatki crtani lijeni kauč djeca okreću otvoreni kauč na razvlačenje za dnevnu sobu spavaća soba bez obloge punila
  • Obnovljeno

Plišani sklopiva dječja fotelja naslona za naslonu u sklopivoj djeci kauč slatki crtani lijeni kauč

KM 2.33

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Molimo Vas, primijetio je da ovaj artikal prodaje Kobe Bryant iz Joybuy Marketplacea Plišani sklopivi dječji kauč na fotelja naslona 2 u 1 sklopiva dječja kauč Slatka crtana lijena kauč dječji krevet Za dnevnu sobu spavaća soba bez obloge - Karakteristike :
Plish klizač je uklonjiv i praža. Mogu li koristiti krevet za NAP ili kauč na razvlačenje za djecu za djecu za djecu. Mekani plišani materijali koji su udobni i jednostavni za pranje / čist.
Visokokvalitetni materijal : osjetljiv baršun tkanina, komforno i glatko, lint-, ne blede, trajniji od običnog pamuka. Izmjenjivi i opterećivani vanjski poklopac, možete držati sofe čistim u svakom trenutku. Dječja kauč pomoću električnog gravičnog tiska, čišćenje nije lako deformacija i blijedi. 2 u 1 dječji sofa : kauč na dugi veličinu za djecu. Preklopljeni donji komad 2 u 1 Otvoreni dječji kauč na razvlačenje, daje djeci mogućnost leganja stana. Dajte djeci da čitaju, igraju ili presavijenu u naslonjenu stolicu i uspavaju da pruži ugodnije mjesto.