Par Prirodne magnetske trepavice Podesite pojedinačne ekstenzije trepavica jednostavnim za upotrebu za žensko začinite dame kozmetičke oči
  • Obnovljeno

Par Prirodne magnetske trepavice Podesite pojedinačne ekstenzije trepavica jednostavnim za upotrebu

KM 3.33

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Magnetske trepavice za višekratnu upotrebu : nije potrebna neuredna ljepljiva ili ljepila Samo nekoliko sekundi za prijavu. Ne brinete da ćete više zakasniti za zabavu. Uz pravilnu upotrebu i skladištenje, naše lažne trepavice mogu se koristiti već više puta.
Lagana udobna upotreba : izrađena od premium sintetičkih vlakana koja su tako ultra lagana i udobna. Meko i kao prirodno kao i vaše prave trepavice, čineći vaše oči privlačnije. I nećete se osjećati kao da nosite lažne trepavice.
Raspršine bez iritacije : Naše magnetne trepavice izrađene su od ručno izrađene ultra mekane kose na visoku razinu neće uzrokovati nikakvu iritaciju vaših očiju niti oštećenje vašeg prirodnog trepavice. Nema ljepila, nema boli.
Prirodni izgled : sa 2 para trepavica, magnetna podrška učiniće magnetne trepavice čvršće na vašim pravim trepavicama. Za prirodniju šminku za oči možete koristiti vlastiti četkicu za treyelash i besplatnu četku za trepavice ili pincete.
Služba nakon prodaje : Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte i pružit ćemo vam zadovoljavajući odgovor .