Sablasni gigant prijenosni Halloween Spider 30 Viseći ukras, crne noge proširuju se, Halloween Spider Decorations Spider rekviziti za unutarnju unutrašnju
  • Obnovljeno

Sablasni gigant prijenosni Halloween Spider 30 Viseći ukras, crne noge proširuju se, Halloween Spider

KM 0.33

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikl prodaje od veselja od joybuy marketplace divovski pauk ukrasi za Halloween, vanjski ukras za Halloween zastrašuju se zastrašuju se za pajku za partikulara za dvorištu Crna Opis :
Boja : crna
Veličina : 75cm / 30inch
Stil : Halloween Spider
Paket : 1 * Spider rekviziti za unutrašnjost Giant Spider : Dlakavi pauk s potpuno ispruženim nogama, duge noge mogu biti savijene da bi se držalo bilo koje pozicije koje vam je potrebno, stvorite jedinstveni paukov ukras za svoju ukletnu kuću. Živi izgled : živopisan jeziv dizajn s realističnom crnom kosom i crvenim očima čine da se osjećate zastrašujuće, ali izašli. Klasični dekoracija pauka kreće se do stvaranja zastrašujuće atmosfere, uživajte u svom vješticama sa svim svojim prijateljima. Za savidljive noge : Duge noge su visoko savidljive i jednostavne za predstavljaju. Savijte ih onako kako želite i objesite na sve što vam treba. A noge se mogu savijati u kompaktno za lako skladište do sljedeće sezone .