Set Girls narukvica Ogrlica Dječje dragi nakit Zglobni cvjetni ogrlica Dekor
  • Obnovljeno

Set Girls narukvica Ogrlica Dječje dragi nakit Zglobni cvjetni ogrlica Dekor

KM 3.00

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis
Ove su stavke ukrasne ogrlice i narukvica za djevojčice, koje su napravljene od akrilnog i bisernog materijala s detaljnom izradom. Delikatne boje, definitivno može učiniti da vaša djeca izgledaju ljepše. Cvjetni i perlizirani dizajn, oni su dobri detaljni dodaci prilikom izvođenja stranaka i plesova. funkcije
. - Boja : različita boja. - Materijal : akril, biser. - Veličina : 45. - Nosite ove nakit za svečani izgled, ne samo se ne može nositi u svakodnevnom životu, već i za pohađanje stranaka i performanse. - Cvjetni i perli dizajn, neka vaša djeca izgledaju ljepše, lako se ističu među gomilom. - sa osjetljivom bojom, u potpunosti pokažite slatkoću svoje djece, ogrlica se može podesiti prema vašim potrebama. - Napravljeno sa bisernim i akrilnim materijalom, nakit za djevojke su sigurne, čvrste, dugotrajne duže vrijeme koristeći. - Prilično su, lagane u težini i kompaktne veličine, lako se nositi ili skinuti.
Nosite ove nakit za svečani izgled, ne samo da se ne samo nose u svakodnevnom životu, već i za pohađanje stranaka i performanse.