Geroge šareno pamučno konop DIY ručno tkani pamučni konop tkani tapiserija konop vezan uže
  • Obnovljeno

Geroge šareno pamučno konop DIY ručno tkani pamučni konop tkani tapiserija konop vezan uže

KM 1.33

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Šareno pamučno konop Diy ručno tkani pamučni konop tkani konop za konopnu konop
Karakteristike :
Premium materijal : visokokvalitetni pamučni materijal, pamučne bočne kablove su vrlo meke, izdržljive i jednostavne za upotrebu Ne ili reciklable, biorazgradiv i bez mirisa.
Izdržljiv i jednostavan za upotrebu : Naš je jak i jednostavan za upotrebu. Lako je nositi i lako mladoženje. Ovaj zanatski uže za hvatače snova, vrtlarstvo, pakiranje poklona, ​​ambalaže, nakit i zanate, igračke za kućne ljubimce i još mnogo toga.
paket uključuje : mi ćemo ući u cilindar, vrlo praktičan. Možete ga presjeći na vlastitu dužinu bez zarobljenog i tkanja efekta koji želite. Količina i dužina su dovoljna za svakodnevnu upotrebu.
Višestruki izbor : Možete birati u skladu s vašim potrebama. Posebno za zanatlije i zaljubljene ljubitelje. Tradicionalna zanatlija, višestruka pletena i čista tekstura čine ovu pletenu konop, veliki božićni poklon za diyers.
Svestrana upotreba : idealna za pravljenje svih vrsta čipka, uključujući zidne konopce, hvatači za tapise, boho kratke ukrase, Objavljivanje ili omotavanje, nakit, scrapbooking, ručno izrađene kartice, užad, vrtlarstvo, kućni dodaci, božićne ukrase itd.