Gyouwnll Wolf Head Charm Amethyst Kristalna narukvica sa okruglim perlicama Natural Tiger narukvica za oči Lava Zerled narukvica
  • Obnovljeno

Gyouwnll Wolf Head Charm Amethyst Kristalna narukvica sa okruglim perlicama Natural Tiger narukvica

KM 8.49

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Wolf Head Crystal narukvica s okruglom perlama Natural Tiger narukvica na narukvicu u obliku perle - Karakteristike : 【Jedinstveni dizajn】 Ova narukvica od perle opremljena je prirodnim draguljima, što poboljšava promatranje i donosi vas zdravlje sa Mirni um
【Napravite najbolji poklon čakre】 savršeni za bilo koji poklon koji daje priliku, odlične poklone za nju, poklone za žene, poklone za muškarce, poklone za muškarce, poklone za teen djevojke na rođendan, božić Dan, majčin dan, dan zaljubljenih, godišnjica, Dan zahvalnosti, Nova godina, itd. Ili samo kao iznenađenje da podsetim taj poseban koliko vas je briga!
Inteligencija, instinkt i važnost društvenih veza su Snaga paketa i glavne su karakteristike vučje duše. Vuk je tvrd i ujedinjena životinja. Duh vuka ohrabruje nas da ustraju do sreće, bez obzira koliko je bila teška stvarnost.
【Zadovoljan obećanim】 - bilo koji problem sa našim proizvodom, prvo ćemo vam kontaktirati u roku od 24 sata . 【GEM narukvica】 sa različitim stilovima dragulja, ljudi ne mogu da ga odloži.