Bar Premium Performance Set brizgalica 48LB mlaznica za gorivo za 2005.- Ford Focus za ubrizgavanje goriva - TLF Performanse dijelovi
  • Obnovljeno

Bar Premium Performance Set brizgalica 48LB mlaznica za gorivo za 2005.- Ford Focus za ubrizgavanje

KM 23.00

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

2005 - 2011 Ford Focus za ubrizgavanje goriva za Ford Focus izrađen od ponosa u Eldorado, Illinois - proizveden u SAD-u! Svi ubrizgavanje goriva obnovljeni su s originalnim jezgrama pomoću originalnih jezgara Najkvalitetnije komponente kao što su titanijumski izvori, za pružanje poboljšanja u ekonomičnoj ekonomiji, emisijama i performansama motora 1 godina garancije i 30-dnevna politika povratka. 100% garancija zadovoljstva!
Detalji o proizvodu : Set od 4, 3 bara Premium performanse, protok podudaran sa 48 LB Bosch jezgre. Pažnja vlasnici Harley-Davidson! Provjerite da li ste odabrali električnu vezu koja odgovara vašim motociklima za ubrizgavanje goriva! Obavijest kupcima - TLF dijelovi performansi visokih performansi mlaznici za gorivo mogu zahtijevati izmjenu goriva i / ili ECM (upravljački modul motora) programiranje. Ako imate pitanja, obratite se dijelovima performansi TLF-a. TLF performanse ubrizgavanje goriva su nacionalno poznat po kvaliteti i preciznosti. Naši visoki performansi ubrizgavači za gorivo računaju se na trkačima i ljubiteljima svakog vikenda, dok se naši oem zamjenski brizgalice za gorivo koriste na sve, od nedavnih klasika do kasnih modelnih vozila koja je potrebna kvalitetna zamenski injektor.