Svjesnost s dojkama broš vrpca Dizajn Brooch nakit Dobrotvorni događaj Revel Pin Party Favori
  • Obnovljeno

Svjesnost s dojkama broš vrpca Dizajn Brooch nakit Dobrotvorni događaj Revel Pin Party Favori

KM 1.00

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis
Broševi su dobro izrađeni od legure materijala, izdržljive za upotrebu i ne lako oštećuju. Vrlo su lako odgovarati vašoj odjeći, izvrsno i slatko. Upotrijebite broševe dizajna oblikovanog vrpca da biste izrazili svoju podršku i odlučnost za borbu protiv raka. Veliki dodatak za odijelo za dobrotvorne aktivnosti karcinoma dojke. Karakteristike
. - Boja : ružičasta, srebrna. - Materijal : legura. - Veličina : 3,00x1. - To je savršen broš nakit za nakit za izražavanje svijesti o raku. - Napravljen od izdržljivih leguranih materijala, izdržljiv i težak za dugotrajne nošenje. - Koristite broševe za izražavanje podrške i odlučno za borbu protiv raka. - Dizajn oblika vrpce je simbol svijesti koji se koristi kao simbol solidarnosti među ljudima koji žive sa rakom. - Također je vrlo pogodan kao poklon i suvenir, zabava naklonosti za promotivne aktivnosti raka.
Brooch 1 x. To je savršeni broš nakit za nakit za izražavanje svijesti o raku. | Napravljen od izdržljivih leguranih materijala, izdržljivih i napornih za dugotrajne nošenje.