Dekoracija ukrasa za božićne drvve Božićni diy dolazi s kutnim ukrasom ljepljivih vrata
  • Obnovljeno

Dekoracija ukrasa za božićne drvve Božićni diy dolazi s kutnim ukrasom ljepljivih vrata

KM 4.95

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Božićni 3 D Elks sashil naljepnica za naljepnice Početna preklopka Dekorativni zidni naljepnica Nagriza Corner Božićni diy Dolazi s kutnim ukrasom na vratima : Karakteristike : Corn-a može se nalaziti sa samoljepljivim ukrasom za kutanje na ljubimcu za ljuljanje, možete Također učvrstite ovaj proizvod sa svojom djecom za zabavnu instalaciju za spajanje - Pokloni iznenađenja : Zabavni stilovi zadovoljavaju vaše različite ukrasne potrebe i mogu se dijeliti i sa vašim prijateljima i porodicom Može se dodati i na vaša vrata kao poklon za prijatelje i porodicu da stvori drugačiji osjećaj u vašem domu i učinim da se vaš ugao izdvaja!
od akrila, prirodnog i izdržljivog. Jednostavan za instalaciju. Dolazi sa samoljepljivom, ogulite i štapići, možete raditi bilo koji kutak koji volite, a opremljen je prozirnim dvostranim naljepnicom, što je pogodno zalijepite i ukrasite ovaj proizvod
širok spektar primjene : prema do veličine i oblika, može se zalijepiti na vrata, zidove, ormare, prozore, stolove, ogledala, ormare, krevete, ormare, stropove, stolove za kavu, TV ormare, satove i satove za domaćinstvo i satove, sa lepljenjem To je, šišanje.
Materijal : akril
Veličina : Kao što je prikazano - Boja : Multicolor - Paket uključen :
1x vrata u uglu vrata
Napomena : < BR> Slike možda ne odražavaju stvarnu boju predmeta zbog razlika između monitora ili reflektora u boji iz osvjetljenja monitora, pozadine itd.