Košarica za hemotonsku košaru koji drži korpu za voće povrća Košarica za pohranu Košarica supermarketa Košarica
  • Obnovljeno

Košarica za hemotonsku košaru koji drži korpu za voće povrća Košarica za pohranu Košarica supermarketa

KM 0.33

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis
Tražite li profesionalnog, ali praktične košarice za pohranu? Da li ste u potrazi za čvršćem, pouzdanom košaricom za pohranu koja ima više funkcija? Ako da, ne pogledajte dalje! Naša košarica za pohranu mora udovoljiti vašim potrebama. To je jedan od najboljih izbora za vas. funkcije
. -Materijal : plastika
. - Savršeno za većinu scena kao što su dom i supermarket, vrlo šik košara za pohranu radne površine. - Multi-function Storage je takođe jednostavno rešenje za pohranu za postavljanje plodova, grickalica ili nekih drugih malih predmeta. - Naš proizvod je napravljen od plastičnih materijala i izdržljiv, može vam poslužiti duže vrijeme. - Ovaj proizvod ima glatku površinu, laganu težinu i udobnu upotrebu. - Može se koristiti kao poklon za kućne obloge prijateljima, porodicama i suradnikom itd.
Savršeno za većinu scena kao što su dom i supermarket, vrlo šik košara za pohranu radne površine. | MULTI-FUNKCIJA Storage je takođe jednostavno skladištenje za postavljanje voća, grickalica ili nekih drugih malih predmeta.