Poklopac za dnevnik Vanjski 420D Oxford Tkanini drva za ogrjev obruč obruča poklopac vjetra vodootporni kružni suhi držač za skladištenje za skladištenje za kampiranje putovanja
  • Obnovljeno

Poklopac za dnevnik Vanjski 420D Oxford Tkanini drva za ogrjev obruč obruča poklopac vjetra vodootporni

KM 13.85

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Značajke :
Veliki kapacitet
Veliki stalak za stalak za log pomaže vam Količine za skladištenje dnevnika na otvorenom Postoje tri veličina opcionalno, možete odabrati jedan prema vašim zahtjevima.
izdržljiv materijal 420d Oxford krpa , otporan na trošenje i otporan na suzu, nije lako razbiti, izdržljivo za dugotrajnu upotrebu.
Vjetrootporan Sa visokokvalitetnim patentnim zatvaračem, učinkovito sprečavaju puhati ili otkazati na vjetru. Nadalje, poklopac ima dvije kopče s podesivom dužinom na dnu kako bi se poboljšala njegova sposobnost vjetrovit vjetrova u najmosnijim danima.
vodootporan
< P> Poklopac za dnevnik ima prikrivanje otpornim na UV zrake vodootporne sposobnosti, može dobro zaštititi vaš zapisnik od mokrivanja u kišnim i snježnim vremenskim metostima.
Samo trebate raspadati patent zatvarač da biste izvukli dnevnik, nema potrebe da skinete poklopac, koji je vrlo zgodan za upotrebu. >
Specifikacije : Tip : Poklopac za dnevnik
420 D Oxford krpa
Boja predmeta : crna
Veličina : L-124 * 61 * 121cm / 48,73 * 23,97 * 47,55inch (l * w * H)
m-104 * 61 * 101cm / 40.