Stalak za cipele od nehrđajućeg čelika za stalak za cipele za vrata za vrata za vešanje vrata, trajni nosač za obuću za cipele sa vratima, zatvoreni nosač cipela, čvrsti vijci šarke
  • Obnovljeno

Stalak za cipele od nehrđajućeg čelika za stalak za cipele za vrata za vrata za vešanje vrata, trajni

KM 8.49

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Stalak za cipele od nehrđajućeg čelika za stalak za cipele za vrata za vrata za vešanje vrata, trajni nosač cipela za obuću sa vratima, zatvoreni nosač cipela, čvrsti vijci šarke za Specifikacija :
Karakteristike :
Usvaja kvalitetan nehrđajući čelik, čvrste, čvrste i izdržljive Uz postupak poliranja, to je anti-hrđa,. Visoka pouzdanost, direktno zamijenite svoje istrošene ili slomljene šarke. Jednostavan za instaliranje, uklapa se za većinu stalak za obuću, policu, ormarić, futrolu za cipele itd. Imamo tri vrste za vas, odaberite prema vašim potrebama.
Specifikacija : Stanje :
Materijal : nehrđajući čelik - Boja : Srebrna, opcionalni tip : 1 sloj, 2 sloja, veličina : Prikazana kao slika : Težina : cca. 273g ~ 727 G / 9.64oz
Popis paketa :
2 x Obuća za cipele Šarke za cipele
Napomena : Prilikom postavljanja proizvoda, dio je lako rezati ruku, a Kupac mora nositi rukavice za rad. Molimo vas da se pogriješi 1-3cm Greška zbog ručnog mjerenja, hvala na razumijevanju.