Korejska rebra zdjela keramička posuda za supu za supu Ramen Bowl kućni rezanci Bowl
  • Obnovljeno

Korejska rebra zdjela keramička posuda za supu za supu Ramen Bowl kućni rezanci Bowl

KM 2.67

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis
Ovo je keramička posuda. Sa visokokvalitetnim keramikom kao osnovnom materijalu,. Sigurno je koristiti i lako čistiti. Pogodno za višestruke svrhe kao što su. Pogodno za hladne ili tople obroke. za skladištenje. Juhe, salate, rezanci, žitarice, tjestenine, voće itd. funkcije
. -Materijal : keramika. - Proizvedeno sa sigurnosnim keramičkim materijalom za hranu, jednostavan i jednostavan za čišćenje. - Ovaj razumni dizajn veličine, vrlo zgodan i praktičan, dugo vremena posluživanja. - Izdržljiv, nikad ne brinite o oštećenju, lako se očistite i može se koristiti za dugotrajne. - Savršeno za hladne ili tople obroke. Savršena veličina za supu, salatu, rezanci, voće itd. - Uživajte u hrani koja vam se sviđa, pustite ljude da uživaju, elegantni i šik.
Proizvedeno sa sigurnim keramičkim materijalom za hranu, jednostavan i jednostavan za čišćenje. Ovaj razumni dizajn veličine, vrlo zgodan i praktičan, dugo vremena . Izdržljiv, nikad se ne brinite zbog oštećenja, lako se očistite i može se koristiti za dugotrajno .