Termometar za meso, jednostavan za rukovanje tajmerom za kuhanje hrane za pećnicu Kuhinja Hrana na otvorenom Kuhanje pećnice
  • Obnovljeno

Termometar za meso, jednostavan za rukovanje tajmerom za kuhanje hrane za pećnicu Kuhinja Hrana na otvorenom

KM 1.33

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Termometar za mesu, jednostavan za rukovanje tajmerom za kuhanje hrane za pećnu kuhinju na otvorenom Kuhanje pećnica Specifikacija : Karakteristike :
Osjetljiv dizajn osjetljiv na dodir čini dizajn lakše je raditi Ekran LCD pozadinskog osvjetljenja prikazuje ekran jasno uveče, a lako je čitati temperaturu. Na leđima su dva jaka magneta i jedan štand. Ovaj termometar za kuhanje može se instalirati na hladnjak i pećnicu, ili na stolu sa postoljem. Funkcija hrane za kuhanje digitalnog prehrambenog termometra može unaprijed postaviti temp. Za 8 vrsta mesa. Ako ne možete pronaći temperaturu koja je ispravna za vašu hranu, pritisnite i držite 's / s' nekoliko sekundi da biste dobili prilagođenu temperaturu. Način tajmera termometra za kuhanje je digitalni tajmer kuhinje, ne brinite o zaboravu kuhanja. Termometar od mesa izrađen je od ABS plastike i sonde za nehrđajuću i sigurnu i hranu, pokreće 2 AAA baterija Not uključuje. Držite samo tipku S / T o 3 Scond možete besplatno prebaciti između Celzijusa i Fahrenheita.