Ženska Flannel Pleaid košulja na jaknu prema dolje dugih rukava kaputa za kaput
  • Obnovljeno

Ženska Flannel Pleaid košulja na jaknu prema dolje dugih rukava kaputa za kaput

KM 11.99

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ženska pad plairana Flannel majica za majicu sputa dugačka vunena vunena tlačna kaputa za kaput za toplu odjeću za odjeću Prijateljski savjeti :
. Molimo vas ljubazno dopustite razliku od 2-3% prema ručnom mjerenju.Pregledajte pažljivo provjerite grafikon mjerenja prije kupnje predmeta. DUE za rasvjetu i monitore, postoje neznatne razlike između slike i stvarne stavke. Obećanje :
. Ako proizvod ima bilo kakvih problema sa kvalitetom, slobodno nas kontaktirajte, pomoći ćemo vam da problem riješite što je brže moguće. Materijal - tkanina ove žene topla jakna od plairana je meka, prilagođena koži. Vrlo je ugodno i stilski za nošenje. Savršeno za hladne dane i noći, odijelo za proljeće, jesen ili zimu . Karakteristike - brušene tkanine, zatvarač, rever za ovratnik, jednokraćeno, dugih rukava, 2 bočne džepove; Trendi stil debljine srednje debljine karirane planene jakne sa močvarom sa džepovima Casual Labavi majica za žene. Stil - modni klasični dugi rukav u trendanjskoj tartanskoj jakni od kamenske košulje od kaputa od vune dugih kaputa za žene; Odlično za svakodnevno, klub, izlazak, zabavu, odmor, rad, kupovinu, školu, povremene habanje itd.