Postavlja ručni račun DIY pozadinski papiri DIY dodaci za papir
  • Obnovljeno

Postavlja ručni račun DIY pozadinski papiri DIY dodaci za papir

KM 11.49

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis
Ovaj kreativni ukrasni papir naljepnica dizajniran je visokokvalitetnim materijalom, s jedinstvenim različitim dizajnom uzorka. Sadrži savršenu veličinu za pogodan za nošenje sa sobom na izletima, odmorima. Pogodno za ukrašavanje vašeg dnevnika, bilježnice, planera, albuma, pisma, poklon kutiju, screpbooking itd. funkcije
. -Materijal : papir. -Size : O 18. -nota : 60 komada / set, ukupno 2 seta. - Oni su savršeni ukrasi za personaliziranje vašeg bilježnice, zanata, časopisa, bilježnice, albuma itd. - Naljepnice su za kvalitetu i ljepotu. Može ukrasiti pozivnice, poezijsko poeziju, slova, mape itd. - Sva zaliha uljepšavanja naljepnice su u jasnom i živopisan uzorak, izdržljivi i dobro se strši na glatkim i suvim površinama. - Dizajn koji se može koristiti na poslu, u školi ili u privatnom, bez obzira na scenu. - Kako je 2 seta, možete ga slobodno koristiti bez brige o preostalom broju.
Lista pakiranja : 2 seta x Dekorativne naljepnice Savršeni su ukrasi za personaliziranje vašeg bilježnice, zanata, časopisa, bilježnice, albuma itd.