Prsten prsten modno srce vole slova Kreativni anđeoski prstenovi
  • Obnovljeno

Prsten prsten modno srce vole slova Kreativni anđeoski prstenovi

KM 2.33

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)


Srčano pismo Angel Ring Creative Nakit Ljubav Luksuzni modni prsten
?? Značajka :
100% potpuno novi i visoki kvalitet
【Visoka kvaliteta】 Odličan osjećaj, ugodan za nošenje. Netoksično, lagano, ne lako se isključuje, a ne-alergično u dugoročnom kontaktu sa kožom.
【Najbolji poklon】 Love Poklon za mamu, ženu, djevojku, suprugu, kćer, prijatelju, djevojku , najbolji prijatelj itd. Idealno za rođendane, obljetnice, božić, majčin dan, dan zaljubljenih, Dan zahvalnosti, itd. Ili baš kao iznenađenje da podsjećate na to posebno koliko vam je stalo i ljubav!
【Savjeti za skladištenje Da biste osigurali život vaših elektroplatiranih predmeta, pohranite svoj nakit u suhom, tamnom, hladnom mjestu, kao što su zapečaćena kutija i pokušajte izbjeći trljanje elektropisanih predmeta jedni prema drugima ili izbjegavati dodirivanje proizvoda za čišćenje i mirise.
[Garancija usluge] Radimo naporno da bismo osigurali vaše 100% zadovoljstvo. Ako imate bilo kakvih pitanja tokom upotrebe i niste zadovoljni našim proizvodima ili uslugama, molimo kontaktirajte nas direktno putem e-maila, potrudit ćemo se da vam pružimo zadovoljavajuću i prijateljsku uslugu
Veličina : 6, 7, 8, 9, 10, 11.