LEKY prijenosni otvarač za otvarač za otvaranje ključeva 3-unovčani alat za otvaranje tastera za otvaranje boca mogu više
  • Obnovljeno

LEKY prijenosni otvarač za otvarač za otvaranje ključeva 3-unovčani alat za otvaranje tastera za otvaranje

KM 2.67

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis : Naši svestrani i prikladni mogu otvarač za otvaranje! Ovaj kompaktni i prijenosni alat savršen je za one u pokretu, bilo da kampirate, putujete ili jednostavno trebaju pouzdan otvarač za boce pri ruci Izrađen visokokvalitetnim nehrđajućim čelikom i udobnom ABS ručkom, izgrađen je na naš način otvarača.
pozdraviti boli na prstima i boriti se s tvrdokonskim bocama, a ove multifunkcionalne alate, vode, mlijeka, bezalkoholnih pića , Soda, Coca-Cola i još mnogo toga. Sa svojim dizajnom sa ključem, lako ga možete pričvrstiti na svoj ruksak ili tipke, osiguravajući da ga nikad ne izgubite. Ne samo da je to praktično, ali to je udvostručeno i kao moderan privjesak.
sadrži 3-u-1 dizajn, jedna strana limenke otvarača ključa služi kao otvarač za vijku, dok druga strana funkcionira kao otvarač za upotrebu. U sredini ćete pronaći otvarač za pivo za sve vaše potrebe za pićem. Ne propustite ovo mora imati dodatnu opremu koja kombinira funkcionalnost s prenosivošću.
Nabavite svoj limenka za otvaranje i napravite otvaranje boca povjetarac!
Ime naziv : Materijal : ABS
Značajke : Višenamjenski, trajni konstrukciju
Detaljnije veličine : Veličina : 9,1cm x 4,2cm x 1cm po 3,58 x 1,65 x 0,39 (približno)
Napomene :
U razliku od lampica i zaslona, ​​boja predmeta može biti malo drugačija od slika.