Božićne šape svečani pas drveni vinski vinski rustikalni odmor u zatvoreni zidni dekor za prednja vrata
  • Obnovljeno

Božićne šape svečani pas drveni vinski vinski rustikalni odmor u zatvoreni zidni dekor za prednja vrata

KM 20.00

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis : Naši jedinstveni i šarmantni božićni donji vijenac, savršen dodatak vašem uređenju doma ove praznične sezone Izrađen od visokokvalitetnog drva, ovaj izdržljiv komad nije samo ograničen na Božić, ali može se uživati ​​tokom cijele godine. sa dimenzijama od 12 x 12 inča 30 x 30 cm, odgovara većini vrata i dodatno postaje svečani dodir u bilo kojem prostoru.
Ovaj svestrani ukras dolazi sa čvrstim vješalicama za konop, omogućavajući vam da ga lako obesite u raznim prostorima kao što su Rasadnici, spavaće sobe, dnevne sobe, klinike, hoteli, sobe za sastanke, pa čak i zakonske urede. Njegov izvrsni dizajn čini i idealnom unutrašnjem ukrasu za svakodnevnu upotrebu.
Ručno rađena s ljubavlju, naši vrtni vijenac nije samo prekrasan dodatak vašem domu, već i zamišljen poklon za domaće zabave, rođendane, novogodišnje proslave, Uskršnja okupljanja, svečanosti za Noć vještica, gomile za zahvalnosti ili božićne razmjene. Njegov moderan dizajn seoskih kuća savršeno nadopunjuje druge ukrase u temama u zemlji.