Noćna vještica Party polukružna zastava zastave Zastava ventilatora 45 * HALLOWEEN HOROROR PLANED ATMosphere Flag suknja
  • Obnovljeno

Noćna vještica Party polukružna zastava zastave Zastava ventilatora 45 * HALLOWEEN HOROROR PLANED ATMosphere

KM 0.33

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Noć vještica zastava za zastavu zastava zastava 45 * 90cm Halloween Horror Naslijeđena atmosfera Flag Flag suknja od značajke :
ukrašavanje vašeg dvorišta Uoči Noći vještica koristite našu sklopljenu ventilator zastava za prikaz vašeg dvorišta! Naša zastava ventilatora takođe se može koristiti za ukrašavanje ograde, ograde i. U aktivnostima i okupljanjima ne postoji bolji način privlačenja djece da gledaju!
Štampanje ventilatora zastava sa atmosferom, pokazujući prekrasan izgled. Čak i u najgorim sredinama boja će blediti. Obojena zastava uključuje 3 teška mesing, koja je vrlo pogodna za unutarnji prikaz ili viseći na otvorenom.
Zastava je izrađena od visokokvalitetnog poliesterskog vlakna koja je profesionalno proizvedena i ušivena sa preciznom šivanjem kako bi se osiguralo savršeno izgled i izdržati najteži test.
dobit ćete najteži test.
dobit ćete najteži test. Halloween zastava bez ikakvog logotipa. Pružamo visokokvalitetne proizvode s vrijednošću za novac.