Yasu Bronzing leptiri sklopivi ventilator sa sklopivim ventilatorom sa elegantnim reselnim bronzingom leptira dizajna prenosni izdržljiv savršen za
  • Obnovljeno

Yasu Bronzing leptiri sklopivi ventilator sa sklopivim ventilatorom sa elegantnim reselnim bronzingom

KM 1.33

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis :
Naši visokokvalitetni sklopivi ventilator, mora imati dodatnu opremu za svaku priliku Napravljen od izdržljivog plastičnog i tkanina, ovaj ventilator osigurava glatku i dugotrajnu površinu koja se neće lako suzati. Za razliku od navijača papira, naša ventilator za platno održava svoj elegantan pogled s vremenom.
koji sadrži čvrst i elegantan dizajn, naš sklopivi ventilator ukrašen je osjetljivim bronzičkim uzorkom leptira, reiševima rešetka i dugim rezilima. Ovi detalji dodaju dodatni dodir elegancije, čineći ga zadivljujućim dodatkom za bilo koju priliku. S jakim rebrima i finim izradom, naši sklopivi navijači ostat će netaknuti i neće pasti. Ovaj moderan sklopivi ventilator ima širok spektar upotrebe. Savršeno je za fotografsku rekvizite, plesne nastupe, Cheongsam modne piste. Uz to, odličan je izbor za hlađenje na vrućim danima ili dodavanje sofisticiranosti vašoj odjeći.
Pogodnost je ključna sa našim sklopivim ventilatorima. Oni su male veličine i svjetla u dizajnu, čineći ih lako nositi u vašoj torbi gdje god da krenete.