Oprema za kupanje Microfiber Sud za kosu Bandana s lukom Cap Hand Bandana Cap Cap Women Curly i mokri pokloni za kosu Kupatilo i kupaći dodaci Coral Fleece Pink
  • Obnovljeno

Oprema za kupanje Microfiber Sud za kosu Bandana s lukom Cap Hand Bandana Cap Cap Women Curly i mokri

KM 3.33

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Microfiber Sud za kosu bandana s lukom za tuširanje kose bandana tuš kabina Žene kovrčava i mokri pokloni za kosu
1 Vrijeme štednjeSuper Materijal mikrofibranim mikrofibranim od kose koja će ih brzo dodirnuti i osjećat ćete se vrlo ugodnim i Udobno, nema potrebe za omotanjem kose, samo stavite poklopac na glavu, tako jednostavno.
2 Jednostavna za njegu : Prije prvog korištenja preporučite da ih operete u preveliku lijeva za vrijeme Proces proizvodnje.it je dobar bolji za pranje ruku, aparat se prati. Nakon korištenja ručnika, samo ga visite, bit će se suvo vrlo brzo.
3 Kvalitet za sušenje kose na mikrofiber-u mogu pružiti dobru duboku zaštitu za vašu kosu nakon kupanja ili tuširanja posebno u zimi. Cap može postati topao i superabsorbent za obranu hladnoće i prohladne hapde, učinit će vašu kosu sjajnu i glatku, i vaše jastučneke i dajte vam slatki i ugodan san preko noći.
4 Višenamjenski : koristeći kosu Nadlesni kapa bit će pogodnije i korisne dok činite lica lica, činite ljeplje lica nakon tuširanja, primjenom šminke, koristeći kozmetiku, čitanje svih vrsta kućanskih poslova ili što god želite učiniti u svojoj kući, oni će Držite svoju kosu u uredu i bit ćete idealan suputnik s vama.