Follure bikini setovi kupaći kostimi za žene 4. jul Dan nezavisnosti Američka zastava Štampaju četvrti od dva kupaća odjeća
  • Obnovljeno

Follure bikini setovi kupaći kostimi za žene 4. jul Dan nezavisnosti Američka zastava Štampaju četvrti

KM 1.00

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Savjet : Ako ne razumijete grafikon veličine, pažljivo pročitajte ovu rečenicu (veličina XL općenito je pogodna za 120 lb, svaka veličina je oko 11 LB razlika) Naravno, preporučuje se upotreba grafikona veličine što je više moguće.
seksi kupaći komim za žene : razne veličine za odabir : Molimo pogledajte Grafikon mjerenja veličine da biste pronašli najbolju veličinu prije kupovine. Ako ste između 2 veličine, preporučujemo vam da odaberete veću veličinu. Bikinis za žene : Dizajnirani su visoki dno struka, jednostavni stilovi sa trendi izvrsna izrada, savršena za odmor, izlet na plažu, izlet na plažu, izlet na plažu, izlet na plažu, izlet na plažu, izlet na plažu, putovanje na plažu, izlet na plažu, izlet na plažu, izlet na plažu, izlet na plažu, izlet na plažu, izlet na plažu, izlet na plaži, Party Bazen, plivanje, surfanje, plaža i ostale razne vodene aktivnosti. Paket sadrži : 1pc kupaći kostim + 1pc ploča za plivanje (koja sadrži podlogu za prsa). Materijal : izrađen od visokokvalitetnog Rayona, ne našteti koži, mekoj i udobnom .