Non Perforirano multifunkcionalno skladištenje Bo 3in Podesiva skladišta Bo odjeća za odjeću Donje rublje začinjeno začinjujuće kutije za odlaganje
  • Obnovljeno

Non Perforirano multifunkcionalno skladištenje Bo 3in Podesiva skladišta Bo odjeća za odjeću Donje rublje

KM 34.99

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Non Perforirani multifunkcionalni okvir za odlaganje 3in1 Podesiva kutija za odlaganje Donje rublje TIE začinjavanje Prašine kutije za skladištenje :
[Široka upotreba] : Ne može pohraniti donje rublje, ali može pohraniti i dodatnu opremu za kosu, uredske potrepštine i druge dnevne potrebe, Jednostavan za pristup, u potpunosti iskorištavanje izgubljenog prostora, ukrasite izgled ureda i kupaonice
[Kapacitet] : Može biti veliki ili mali, zamjenjivi prsten za zadovoljavanje vaših više potreba. Daljinski upravljači, punjači telefona i ostali srednji predmeti mogu se postaviti i u okvir.
[Easy Instalacija] : Ova zidna kutija za odlaganje je samoljepljiva i može se čvrsto pričvrstiti na glatke zidove. Upućivanje pune upotrebe prostora za radne površine, koristite prostor za metope da biste lako riješili desktop neuredan problem.
[Prozirni dizajn] : Prozirni plastični dizajn, jednostavan za postavljanje i rastanak. Lako se otvori i zatvarati, čisti stvari. Prozirne ploče čine vidljive predmete i smanjuju pretragu.