ELEPOWER Ultra-Clear Cover za iPhone 6.1 , meka elastična TPU backplane i šareni okvir svjetla i tanka visoko prozirna bez žutila protiv prsta ANRI-DROP-a otporan na udarce, crna
  • Obnovljeno

ELEPOWER Ultra-Clear Cover za iPhone 6.1 , meka elastična TPU backplane i šareni okvir svjetla i tanka

KM 5.50

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1 Kompatibilan sa :
Samo izdanje i Phone 14 6. 2 mekani elastični materijal :
. Visokokvalitetni soft thu futrola Zaštitite od utjecaja slučajnih padova ili kapi, izdržljivih i čvrste sa manje rasutom. 3 elegantna I prekrasno poput tebe :
. Šareni okvir oko stražnje kamere i tastera čini ga elegantnim i luksuznim, a klasični logotip vidljiv dizajn prikazuje plemstvo na vašem uređaju. Dodajte naklonjeni prirodni oblik vašeg telefona. 4 Dizajn utora za karticu :
. Razumni dizajn utora za karticu Balansira ljepotu i čine vaš život i rade prikladnijim. Dopuštajući vam da nosite više kreditnih kartica, porodičnih fotografija i gotovine. Pogodno za muškarce. Pogodno za muškarce , Žene, djevojke i tinejdžeri svih dobnih skupina. 5 Clear -Simple Style Outlook :
. Crystal-Clear Jasnoća Flaunts Moderan dobri izgled vašeg i Phonea dok se otporno na ogrebotine i žuti i žutili su sigurni da vaš slučaj ostane novi A vaš stil nikada nije ugrožen.
6 Nezemšeni materijal :
.