Reed Gradient ispisana čipkasta mreža za majicu suknja tri kupaće kostimu kupaće kostim kupaćem kostimu
  • Obnovljeno

Reed Gradient ispisana čipkasta mreža za majicu suknja tri kupaće kostimu kupaće kostim kupaćem kostimu

KM 3.00

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Gradient ispisana čipkasta mušna košulja seksi tri komada kupaći kostim kupaćim kostima Ženski seksi kupaći kostim trošenje plaže
Karakteristike :
[Brzo-suho i strijelci] - 82% najlon i 18% Spandex Bikini setovi za žene izrađene od lagane, četverosmjerne i brzom suhom tkaninu. Sa uklonjivim podobnim i potpuno obloženim, naši bikini kupaći komisionici nude dodatnu pokrivenost, ugodnu za nošenje i ne vidi i prolazak kad se mokra.
[Seksi komutač] - Seksi kupaći kostim za žene dolazi s urezanim detaljima V i prednjim rušenim detaljima. Volimo rebrastu tkaninu koja nudi puno istezanje i udobnosti. Visok rez da pokažete noge. stane to uvijek lagano. Naši bikini visokih nogu ima tri metode nošenja, donoseći različit stil za vas.
[Veličina Napomena] : Snažno sugeriramo da imate prvo mere tela, a zatim pogledajte našu grafikon veličine prije narudžbe. S = US 2-4, M = US 6-8, L = US 10, XL = US 12
[V-CUT Visoki uspon] - Bikini visokog struka sa platnim izrezom Centra s podesivim izrezom za crtanje, kukom Zatvarač na stražnjoj strani, visok struk struk i laskavu figuru zagrljaju siluete koja se završava u fit.
[CUSTER WORDY] - Izgledate slatko za plažu s ovim visokim bikini.