Okrugli vijak za glavu Fini izrada ravnog kruga čepom vijčani vijak korozijski otpornik na glavu tipke sa pljuskovima i ključem
  • Obnovljeno

Okrugli vijak za glavu Fini izrada ravnog kruga čepom vijčani vijak korozijski otpornik na glavu tipke

KM 13.49

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Karakteristike :
1225pcs
Ovaj vijčani set ima ukupno 1225 Vijci All the hexagonal screws, nuts, and washers will be packed in a strong plastic box, which can meet your needs.
Fine workmanship
This nut adopts oxidation blackening process, with smooth surface, deep thread, and is not easy to slip off, which is very strong, and has fine workmanship.
Jednostavno pohranjivanje
Ovaj vijčani set je upakovan u kutiju za odlaganje, što ga čini vrlo zgodnim da biste izvukli i iskoristili, uštedeli vrijeme i trud.
premium materijal
Metrički vijci izrađeni su od visokokvalitetnog materijala od ugljičnog čelika od 12,9 stupnja s visokom čvrstoćom i dobrom otpornošću na koroziju u oštrim okruženjima , koji se može postaviti u visoku temperaturu ili izuzetno vlažna područja. Može se koristiti duže vrijeme.
široka upotreba
Ovaj vijčani komplet može se široko koristiti u raznim preciznostima Industries, Instrumentacija, Elektronski proizvodi, Kućanski aparati, Brave, Lampe, Igračke itd.