Geroge The Dividerski ladica za veliki originalni paket koji će vam pomoći da odvojite prostor i prostor za pohranu vaše torbe lako postiže maksimalnu pohranu vaše kartice torbe
  • Obnovljeno

Geroge The Dividerski ladica za veliki originalni paket koji će vam pomoći da odvojite prostor i prostor

KM 3.33

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Posuda za razdjelnicu pogodna je za veliki originalni paket koji će vam pomoći da razdvojite prostor i prostor za pohranu vaše torbe lako postigne maksimalnu pohranu vaše vrećice 1 komad kartice
Karakteristike : Poboljšano organiziranje : Držite svoju torbu sa ovim zgodnim razdjelnicima Jednostavno stvorite zasebne odjeljke da biste uredno organizirali svoje kako biste ih mogli koristiti kad god želite. Napomena : Postoji zaštitni film priključen za razdjelnik, koji treba ukloniti prije upotrebe, a zatim instalirati stezaljkom.
[Nadograđeni isječak] Nadograđeni visokokvalitetni jaki isječak, prilikom postavljanja separatora možete podesiti isječak Na volji i prilagodite prostor prema vlastitoj metodi skladištenja.
Izdržljiva i lagana : ovi razdjelnici su izrađeni od visokokvalitetnih materijala koji se stavljaju na redovnu upotrebu. Oni su lagani, ali dovoljno čvrsti da bi zadržali svoje stvari tokom putovanja ili svakodnevnih aktivnosti.
Jednostavna instalacija : Instaliranje razdjelnika je a.