Privjesci za plišane privjeske Privjesci Lijepi oblik tigara lutka ukrasni viseći privjesci
  • Obnovljeno

Privjesci za plišane privjeske Privjesci Lijepi oblik tigara lutka ukrasni viseći privjesci

KM 3.00

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis
Ovo je plišan viseći privjesak, odabrani premium materijal, lagana i prenosiva. Napravljen je odlične izrade, izgledajući fenomenalno i fenomenalno. Pogodan je za vješanje na vašem ključnom prstenu ili ruksaku. Takođe lijep dekor za vašu zabavu. Karakteristike
. - Marka : Aboofan. - Boja : kao što je prikazano. - Materijal : pliš. - Veličina : 12. - Izvrsni i privlačni, lijepi ukrasi za vas za vas. Donesite vam novi osjećaj i dobro raspoloženje. - Fino izrada, moderan i roman, veliki privjesci za vaš ključni lanac ili ukras vrećice. - Realna figura, iskrena i ljupka. Pogodno za ljude različitih dobnih skupina, šika i jedinstvenog. - Kreativni dizajn i savršena izrada, izrađena od vrhunskog plišanog materijala za dugo korištenje. - Može biti dobar poklon za vaše prijatelje i porodice, pomažući im da ukrase svoje ključne lance ili torbe.
Izvrsna i privlačna, lijepi dekor privjesak za vas. Donesite vam novi osjećaj i dobro raspoloženje . Fina izrada, moderan i roman, veliki privjesci za vaš ključni lanac ili ukras vrećice .