Disney Mickey Mouse, porodica za bebe - Pomiješana majica s kratkim rukavima za odrasle - Prilagođeno-celadon snijeg Heather
  • Obnovljeno

Disney Mickey Mouse, porodica za bebe - Pomiješana majica s kratkim rukavima za odrasle - Prilagođeno-celadon

KM 11.49

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Službena disney roba
Disney Mickey T majice za djecu; Disney Mickey Mouse majice za bebe; Disney Mickey majice za dječake; Disney Porodične majice; Disney T majice za porodicu; Disneyland T majice za porodicu; Odlazak u Disney World T majice - beba porodice sigurno izgleda divno u ovoj Mickey majici koja je savršena za vaše sljedeće putovanje u Disneyland ili Disney World!
Dostupno u majici za odrasle i djecu, premium majica, dugih rukava i kapuljača
magija u detaljima. Kapice i ramena šavovi za izdržljivost. Ruka sa dva iglama i dna se neće oduzeti. 5/8 "Klintni ovratnik. Gole potrepštine. 65% poliester / 35% pamuk. Uvezeno isporučuje nije dostupno za ovaj artikal. Ovaj se ne može isporučiti međunarodno ili izvan 50 Sjedinjenih Država. To se može otpremiti samo na fizička adresa, a ne na P. Box, APO ili FPO adresu. Molimo vas da dopustite 2-3 tjedna za isporuku . Svaka narudžba se štampa po kupovini i razmatranja prilagođenim. Zbog jedinstvene prirode ovih predmeta, prilagođeni predmeti se ne mogu vratiti ili zamijenjeni ako nije oštećen ili neispravan.